BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Pattaya-politiet fikk trøbbel med krakilsk russerDet måtte mange politifolk til for å pågripe en russisk mann som stengte seg inne på et hotell-bad i Pattaya.

Pågripelsen av russeren fulgte etter at russeren, som er i 30-35-årsalderen, øyensynlig var i en tilstand av delirium og rappet en mobiltelefon fra en forbipasserende på Pattaya City Road. Forbipasserende hjalp til med å få tak i russeren og telefonen ble levert tilbake til eieren.

Eieren av mobiltelefonen gjorde ikke noe stort nummer ut av det, og tenkte at utlendingen sannsynligvis var full. Men plutselig fikk russeren et innfall og løp inn på et hotell i Soi før han gjemte seg på badet, låste døren og kom med uforståelige utrop.

Denne gangen ringte vitner til politiet for å få assistanse. Pattaya-politiet sprøytet pepperspray inn på badet, noe som tvang den russiske mannen til å rømme badet. Men russeren var ikke videre samarbeidsvilllg og politiet, som møtte mannsterkt opp, hadde et svare strev med å få kontroll på den noe iltre russeren. Han ble etterhvert fraktet til politistasjonen.

Dagen etter, søndag, sa politiet til lokale medier at mannen fortsatt var i en «hektisk» tilstand og vanskelig å kommunisere med. Politiet holdt ham i en varetektscelle og anmeldte ham for ureglementert oppførsel og ordensforstyrrelse.

Kilde: KhoSodEnglish
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand