Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Pattaya-politiet slår ned på motorsyklister fra Midtøsten



Som svar på økende bråk forårsaket av mc-førere fra Midtøsten, intensiverte politiet i Pattaya City sine kontroll- og forebyggende tiltak natt til i går

Operasjonen, som startet klokken 23.00, var rettet mot kuwaitiske ungdom som drev med hensynsløs motorsykkelkjøring, tuting og motorlarm, noe som har forstyrret de lokale innbyggerne i betydelig grad i lang tid.

Politiet satte opp kontrollposter i begge ender av Soi Yensabai i Sør-Pattaya. Målet var å stanse og kontrollere utenlandske motorsyklister, og det ble lagt vekt på å instruere og advare mot hensynsløs oppførsel, inkludert farlig kjøring og overdreven støy som forstyrrer nabolaget.

Aksjonen førte til håndhevelse av trafikklovene, og flere turister ble bøtelagt.

I tillegg ble et titalls motorsykler beslaglagt for videre inspeksjon. I tillegg til trafikkontrollene gjennomførte politiet søk etter ulovlige gjenstander, som narkotika og skytevåpen, og ingen av disse ble funnet.

Dette initiativet understreker den pågående innsatsen til politiet i Pattaya City for å opprettholde den offentlige orden og sørge for sikkerhet og ro i lokalsamfunnet.

Myndighetene oppfordrer alle besøkende til å respektere lokale lover og skikker for å unngå lignende håndhevingsaksjoner i fremtiden.

Kilde: Pattaya Mail
RSS