Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

iCon-sjef og kjendiser og arrestert for offentlig bedrageri



Politiet arresterte onsdag ettermiddag iCon Groups grunnlegger og administrerende direktør Warathaphon «Boss Paul» Waratyaworrakul og åtte andre ansatte i selskapet for offentlig bedrageri.

Warathaphon, 41, ble pågrepet på kontoret til Consumer Protection Board. Han var der for å forklare seg om driften av nettsalgsvirksomheten sin, som etterforskes for påstått pyramidesalg og bedrageri, melder Bangkok Post.

Administrerende direktør i The iCon Group nektet å snakke med media.

Ved 16-tiden (lokal tid) kom betjenter fra Crime Suppression Division og Consumer Protection Police Division til kontoret for å arrestere Warathaphon.

Straffedomstolen godkjente tidligere onsdag arrestordrer på Warathaphon og 17 andre, noen av dem kjendiser, som er siktet for offentlig bedrageri.

Politiet tok Warathpahon med seg for å ransake såvel hans bolig som kontorene for å finne bevis i saken. Han ble senere tatt med til Central Investigation Bureau.

Åtte andre høyt profilerte personer som var involvert i selskapet, ble også arrestert onsdag, opplyser politiet.

Tidligere onsdag gjennomsøkte politiet iCon Wellness-senteret i Bangkok, på jakt etter «Boss Mor Ek», en medisinsk tekniker som er anklaget for å ha utgitt seg for å være lege. Han var ikke til stede.

Øverst: Warathaphon «Boss Paul», administrerende direktør i iCon Group, og åtte andre, deriblant kjendisen Yuranunt «Sam» Pamornmontri og Tananont «Boss Mor Ek» Hiranchaiwan, er arrestert for offentlig bedrageri.

Kilde: Bangkok Post
RSS