BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 897

AirAsia-sjefen: – Flybillettene har nådd pristoppenFlybillettprisene har nådd toppen, i hvert fall i markedet der budsjettselskapet AirAsia opererer, ifølge grunnleggeren Tony Fernandes.

– Vi er der eller deromkring, sa Fernandes i et intervju på sidelinjen av Qatar Economic Forum i Doha tirsdag. – Vi vil ikke at prisene skal gå opp, vi vil at den skal gå ned. Vi ønsker å stimulere til mer trafikk, så jeg tror de har nådd toppen.

Flyprisene globalt er fortsatt høye i kjølvannet av pandemien, med kapasitet og bemanning som ikke kan matche en kraftig oppgang i etterspørselen.

– AirAsia har som mål å følge trenden ved å lansere flyselskaper i ytterligere to land i Asean-regionen, sa Fernandes til Bloomberg Television. I desember kunngjorde selskapet planer om å gå inn i Kambodsja.

– Med reisende som er tilbake, vil AirAsia ha alle sine 210 fly tilbake i tjeneste om omtrent to måneder, sa Fernandes. Flåten bør vokse til 300 fly i løpet av de neste fire til fem årene, med en årlig passasjertrafikk som stiger til 150 millioner fra rundt 80 millioner, sa han.

– Dette er noe fra for to år siden da vi slet med å overleve, sa Fernandes.

Kilde: Bangkok Post
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand