Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Fire kvinne spilte kort - ble arrestert



Fire thailandske kvinner ble søndag arrestert i Sattahip, syd for Pattaya, etter å ha spilt kort ulovlig etter å ha blitt villedet av sosiale medier om at de kunne spille lovlig uten tillatelse.

Søndag fikk politiet i Sattahip et tips fra bekymrede borgere om at en gruppe kvinner spilte «Pok Deng» bak en lokal restaurant i nærheten av Bang Saray Night Market. Politiet rykket umiddelbart ut til stedet, melder The Pattaya News.

Da politiet ankom stedet, arresterte de fire thailandske kvinner og beslagla bevismateriale, blant annet en kortstokk med «Pok Deng»-kort og 240 baht i kontanter. De mistenkte ble satt i varetekt og fraktet til Sattahip politistasjon for videre rettslig forfølgelse.

Ifølge politiet hadde de mistenkte brutt gamblingloven av 1935 og ble siktet for å ha «deltatt i uautorisert gambling for økonomisk vinning».

Under avhørene fortalte de mistenkte at de hadde sett mange rapporter på sosiale medier som hevdet at det nå var lovlig å spille kort i Thailand, og at de kunne spille hvor som helst og når som helst.  

De innrømmet at de ikke var klar over at de måtte innhente tillatelse fra relevante myndigheter før de kunne spille.

Lokale medier bemerker at de nøyaktige reglene for å gi denne lovlige tillatelsen fortsatt er vage, men at det ser ut til å kreve riktige lisenser, lokasjoner og partnerskap med distriktsmyndigheter. Private spill er således ikke legalisert, skiver The Pattaya News.

Kilde: The Pattaya News
RSS