Stacks Image 789
Stacks Image 782

Pattaya-par pågrepet etter narkotikatransport



Banglamung-politiet har pågrepet et thailandsk par for å ha fraktet narkotika rundt i Chonburi-området.

Paret på 23 og 26 år ble pågrepet mistekt for å være tilknyttet et stort nettverk av distributører som i stor grad opererte i provinsene Chonburi, Bangkok og Nonthaburi.

Myndighetene beslagla totalt 708 gram ice (krystallisert metamfetamin), 940 gram ketamin, 285 ecstasy-piller, 8 poser med regnbuefarget Happy Water og paret bil.

Politiet sier at paret jobbet som distributører for en større agent kalt ‘Hin’.

Politiet sier at de arrangerte en fell og la inn en bestilling på 100 gram ide til en verdi av 22.000 baht fra ‘Hin’ og avtalte møte med ham. Istedet dukket det nå pågripe paret opp med narkotika og forsøkte å stikke av gårde da politiet presenterte seg.

Etter en biljakt klarte betjentene til slutt å pågripe paret i Nonthaburi-provinsen. 

Saken fortsetter under bildet



Foreløpig tilsto de to mistenkte at de mottok ordre fra Hin gjennom appen «Ramruay 168 (Rich).» De fungerte som kurerer for å distribuerenarkotika, og fikk angivelig 2000 baht for hver levering.

Politiet har derfor tatt ut tiltale mot paret for felles distribusjon av kategori 1-narkotika (ide og metamfetamin) og felles distribusjon av stoffer som påvirker sinn og nervesystem (ketamin). Saken vil bli videresendt til statsadvokatens kontor i Bangkoks Taling Chan-område for videre rettslige prosesser.

Paret er i politiets varetekt.

Kilde: The Pattaya News
RSS 


Slik ser du norsk TV i Thailand