BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Over 500 artister fra hele verden deltar på Drag Bangkok FestivalLGBTQ+-miljøet Yellow Channel har gått sammen med Bangkok Pride og ONESIAM for å arrangere "Drag Bangkok Festival 2024" for første gang i Asia.

Det fire dager lange arrangementet vil bli avholdt i Parc Paragon, Siam Paragon, Bangkok fra 31. mai til 3. juni.

– Drag Bangkok Festival 2024 vil samle over 500 dragartister fra hele verden på ett sted, inkludert dragikoner fra Thailand som Art Araya Indra, Jai Sira, M Stranger Fox, Angele Anang og Kana Warrior, sier Phatthara Lertsukittipongsa, direktør i Yellow Channel

– Det er en flott samling av entreprenører, butikker, skuespillere og skuespillerinner som støtter det thailandske dragmiljøet, sier Phatthara.

Han la til at arrangementet har som mål å bekrefte Thailands posisjon som et knutepunkt for LHBTQIA+ ved å øke bevisstheten om og forståelsen for dragkulturen og støtte thailandske dragartister som har potensial til å drive Thailands økonomi på lik linje med de andre kjønnene.

Waaddao Chumaporn, grunnleggeren av Naruemit Pride og en av arrangørene, sier:

– Dette arrangementet vil bli avholdt under konseptet 'Celebration of Love' for å telle ned til implementeringen av like ekteskapslovgivning innen utgangen av året."

Waaddao sa at det vil bli feiring, opptredener, fester og moteshow med thailandske og internasjonale dragartister. Høydepunktet forventes å bli Thailands største og mest spektakulære dragparade, "Drag Bangkok Pride Parade", med temaet "I've got the power" den 1. juni.

Kilde: The Nation
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand