BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Se opp for flyvende bilEn thailandsk kvinne fikk panikk, kjørte i bakenden på en parkert bil i fjerde etasje i et parkeringshus på et sykehus i Bangkok, slik at kjøretøyet fløy av taket og ned på veien nedenfor. Heldigvis ble ingen personer skadet i hendelsen.

Hendelsen skjedde i dag ved 0730-tiden i fjerde etasje i det 10 etasjer høye parkeringshuset ved Phramongkutklao Hospital i i Bangkok. To biler ble skadet, deriblant en svart Toyota Hilux Revo og en bronsegylden Toyota Hilux Vigo.

Overvåkningsbilder fra parkeringshuset viste at den gylne bronsefargede pickupen kjørte opp fra tredje til fjerde etasje og plutselig traff den svarte pickupen som sto parkert foran.

Sjåføren, som tilsynelatende ble skremt av sammenstøtet, akselererte ved et uhell og traff den svarte pickupen igjen, slik at den fløy ut av bygningen.

Et annet overvåkningskamera i første etasje fanget opp fotgjengere og bilister som løp for å komme i sikkerhet da den svarte pickupen kom dalende. To motorsyklister hadde passert stedet bare sekunder før pickupen landet.

Et vitne sier til Channel 7 at føreren av den gylne bronsefargede pickupen var en kvinne mellom 40 og 50 år gammel. Vitnet la til at kvinnen virket skremt og sjokkert mens hun ventet på politiet.

Den kvinnelige sjåføren sa senere til media der hun sa at hun kjørte opp i bygningen da en annen bil kom tett på henne bakfra. Hun fikk panikk og tråkket på gasspedalen ved et uhell. Sjåføren sa at hun allerede hadde bedt eieren av den andre bilen om unnskyldning.

Eieren av den svarte pickupen fortalte til Channel 7 at han jobbet som selger ved sykehuset til daglig. Til tross for at han var svært glad i bilen sin, som var blitt alvorlig skadet og ubrukelig, hadde han kommet til enighet med kvinnen om kompensasjon, og oppgjøret gikk greit.

Kilde: The Thaiger - Foto via Facebook / Nonthawat Wisutthipat
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand