Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 782

– Ja! Det blir Songkran-feiring i PattayaDet blir Songkran feiring i år, skriver Pattayas ordfører på sin Facebook-side.

Det er på tide å holde fast i vannpistolene og gjøre deg klar til å gjøre et sprut etter at Pattaya-ordføreren kunngjorde at Songkran-festivalen vil feires i byen i år.

Ordføreren gjorde det klart at det kommer til å bli en god tid.

I innlegget framgår det at Wan Lai Mueang Pattaya er tilbake under temaet The Road of Culture. 18. april arrangeres arrangementet Wan Lai Na Kluea på Lan Pho Na Kluea-markedet. 19. april arrangeres Wan Lai Pattaya på Central Pattaya Beach. Detaljer vil bli kungjort senere.

Imidlertid vil vannsprutingen sannsynligvis begynne i noen områder av byen rundt 12. eller 13. april, ifølge The Pattaya News. Hele regionen skal feire, med hundretusenvis av mennesker på gatene som kaster vann på hverandre.

Det thailandske nyttåret og de berømte vannsprutingen som følger med det vil endelig komme tilbake i Pattaya etter tre år med restriksjoner. Dette betyr at de som ønsker å unngå å bli våte har fått advarsel i god tid, mens de som planlegger turer og ferier til Songkran kan være trygge på at vannspruting blir tillatt.

Saken fortsettter under bildet.Songkran faller sammen med Pattayas største konsert noensinne, ‘Rolling Loud’, som vil inneholde verdenskjente hiphop- og rapartister som Cardi B, Travis Scott, Rick Ross, Lil Pump, Chris Brown og mange andre. Kjøpesentre i området planlegger også store konserter og Songkran-arrangementer, og nesten hver eneste bar i byen vil ha spesielle arrangementer og fester for å markere det nye året.

Pattaya-ordførerens kunngjøring kommer etter lang tids planlegging, og det forventes at arrangementet vil trekke en stor mengde turister. Enten du elsker det eller hater det, er vannfestivalene tilbake og kommer til å bli større enn noen gang.

Pattaya er ikke det eneste stedet i Thailand som forbereder seg på Songkran. Phuket har fått grønt lys for vannsprutende festligheter under det kommende thailandske nyttåret i midten av april.

Kilde: Pattaya One

RSS 
Stacks Image 795