Stacks Image 903

Polakk arrestert i Pattaya etter tyveri i Chiang Mai



En polsk statsborger ble arrestert i Pattaya, siktet for å ha stjålet 22 LED-paneler fra en cannabisfarm i Sansai i Chiang Mai og fraktet disse til Bangkok.

Den 37 år gamle polakken ble pågrepet på immigrasjonskontoret i Pattaya mens han forsøkte å få forlenget visumet sitt.

Arrestasjonen skjedde etter en hendelse 4. juli, da provinsdomstolen i Chiang Mai utstedte en arrestordre på mannen i forbindelse med tyveriet av LED Grow Light-paneler til en verdi av ca. 370.000 baht fra cannabisfarmen. Overvåkningsopptak viste at han bruke en lastebil til å stjele utstyret.

Etterforskningen avslørte at mannen, en tidligere konsulent ved cannabisfarmen, ikke var særlig fornøyd etter at han ble sagt opp.

Han leide en kassebil fra Bangkok, dro tilbake til gården for å stjele LED-panelene, og reiste deretter tilbake til Bangkok. Sansai-politiet koordinerte med Chonburi Immigration for å pågripe han da han forsøkte å forlenge visumet sitt.

Under de første avhørene nektet mannen delvis for anklagene, og hevdet at LED-panelene var en del av en felles investering i cannabisfarmen, og at han ikke hadde til hensikt å stjele disse. Politiet forble imidlertid skeptiske til forklaringen hans og gikk videre med arrestasjonen. 37 åringen er i forvaring på Sansai politistasjon for videre rettslig behandling.

Kilde: Pattaya Mail
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand