Stacks Image 782

Slik ser du norsk TV i Thailand

Falske dollarsedler funnet i drept manns safePolitiet har funnet mange falske amerikanske dollarsedler, farget papir og kopimateriale i safene til en taiwanesisk mann som ble drept på et hotellrom i Bang Na-distriktet i forrige uke.

Ledende politifolk og kriminalteknikere åpnet de to safene på Bang Na politistasjon mandag. De var tatt fra rommet til Chu Chiang Shen (48) i sjette etasje på Niran Grand Hotel på Soi Udomsuk 17 Road.

Betjentene fant 1.312 falske sedler, 1.821 svarte papirbiter og 8.790 grønne papirbiter.

Politiet sa at de ville prøve å finne thailandske og utenlandske mistenkte som kan være involvert i seddelforfalskningen.

Chu ble funnet død på hotellrommet sitt torsdag i forrige uke. Lemmene hans var bundet sammen, og ansiktet var pakket inn i plastfolie. Politiet konkluderte med at den døde mannen hadde blitt kvalt.

Ifølge vitner skal han ha sjekket inn på hotellet alene tirsdag ettermiddag i forrige uke. Etterforskerne antar at drapet skjedde på hotellrommet fra sent onsdag kveld til tidlig torsdag morgen.

En mann fra Myanmar og en kamerunsk mann ble arrestert kort tid etter drapet. Politiet jaktet på en thailandsk kvinne, men antok at en mistenkt fra Vanuatu allerede hadde forlatt landet.

Kilde: Bangkok Post
RSS