Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 782

– Sportsånd er bedre enn medaljer, sier Bangkoks guvernør til unge utøvereBangkok-guvernør Chadchart Sittipunt har bedt byens unge idrettsutøvere om å "utmerke seg i sportsånd" ved Thailand National Youth Games neste uke, og legger til at medaljer var av sekundær bekymring.

Chadchart møtte de unge talentene ved Bangkok Youth Centre (thai-japansk) torsdag for å tilby råd og moralsk støtte til byens representanter.

De 38. nasjonale ungdomslekene arrangeres fra 25. mars til 3. april i Nakhon Sawan-provinsen.

Saken fortetter under bildet.Fra Bangkok deltar det 849 unge idrettsutøvere, 433 gutter og 416 jenter, for å konkurrere i 43 idrettsgrener på Nakhon Sawan-lekene. Delegasjonen vil reise til lekene, 240 kilometer nord for Bangkok, ledsaget av 190 trenere og trenere.

– De viktigste målene for sport er å styrke fysisk og mental helse, og dyrke en følelse av sportsånd, sa Chadchart.

– Sport lærer oss å akseptere reglene, erkjenne dine seire og tap, og lære å tilgi. Ikke fokuser for mye på kampens utfall. Dette er din sjanse til å lære om samfunnet, ta vare på kollegene dine og dele din erfaring med andre.

Guvernøren la til at han ikke var bekymret for at idrettsutøvere i Bangkok skulle vinne flest medaljer, men i stedet ønsket å se dem triumfere når det gjelder sportsånd. Han ba ungdommene alltid respektere sine motstandere, dommere, dommere og stedet der kampene er vertskap.

Saken fortetter under bildet.Han rådet også idrettsutøverne til å få så mange nye venner fra andre provinser som mulig, og forklarte at det samfunnet trenger mest er vennskap, relasjoner og vennlighet.

Guvernøren takket trenerne, trenerne og andre involverte for å være byens representanter i den nasjonale turneringen, som har forbedret Bangkoks rykte gjennom årene.

Kilde: The Nation
RSS 
Stacks Image 795