Stacks Image 903

Pattaya graver opp deler av Walking Street på nytt



Pattayas myndigheter sammen med det lokale everket diskuterte onsdag det kommende underjordiske kabelprosjektet langs Walking Street. Arbeidene starter mandag.

Ifølge byens kunngjøring innebærer prosjektet å installere underjordiske ledninger og rør for elektriske systemer som en del av PEAs Lot 6-utbygging, som dekker området fra Royal Garden Plaza til fronten av Walking Street. Arbeidet omfatter utgraving av gaten på en ca. 350 meter lang strekning, før den asfalteres på nytt.

Målet med prosjektet er å forbedre sikkerheten og effektiviteten til byens samlede elektriske system.

Byens myndigheter uttrykte imidlertid bekymring for potensielle forstyrrelser for både innbyggere og turister, ettersom denne nye runden med gravearbeid kan påvirke den allerede stort sett ferdigstilte Walking Street.

Tidligere byggearbeider i 2022, som var forsinket i lang tid, hadde faktisk ført til regelmessige klager fra næringsdrivende i Walking Street og fremskyndet reparasjoner.

Byens ordfører rådet PEA til å koordinere arbeidet med National Telecom Plc (NT) for å unngå gjentatte utgravninger i gaten og minimere forstyrrelser for turister.

I et oppfølgingsmøte i går opplyste NTs representant at det ikke var mulig å integrere arbeidet med teleledninger i PEAs prosjekt innenfor den opprinnelig planlagte tidsrammen på 30 dager. De foreslo å forlenge den samlede prosjektperioden til 45 dager for å sikre at jobben kan fullføres på en trygg og kvalitetsmessig god måte.

Det ble besluttet å starte det kombinerte arbeidet 30. juli 2024, med forventet ferdigstillelse i midten av september 2024.

Pattayas myndigheter instruerte prosjektledelsen om å sette opp skikkelige advarselsskilt og varsle bedrifter og publikum for å redusere presset folk kan ha på arbeiderne på stedet. Det ble understreket at dette nye veiarbeidet må være ferdig før høysesongen er i gang for å bevare byens image som en turistby i verdensklasse.

Øverst: Pattaya City planlegger å grave opp en del av byens ikoniske Walking Street en gang til, i første omgang fra fronten og opp til inngangen, for å gå videre med et underjordisk kabelprosjekt.

Kilde: The Pattaya News

RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand