Stacks Image 795

Tvillinger (19) arrestert for seksuelle overgrep mot jenter under 15 år



Tvillingene på 19 år ble arrestert i går, etter å ha lokket og utført seksuelle overgrep mot flere jenter under 15 år i Ratchaburi-provinsen i det sentrale Thailand. Tvillingene har en lang historie med kriminelle handlinger . En av de ble først løslatt fra fengselet i fjor.

Ifølge politiet ble den ene av de sporet etter at fire ofre meldte seg for å anmelde tvillingene. Ett offer, en 15 år gammel jente, sier til politiet at hendelsen skjedde i februar. Hun møtte en av tvillingene på Facebook. Han inviterte henne til et kjøpesenter og lokket henne inn i et forlatt hus for å voldta henne.

Etter en etterforskning av saken, oppdaget myndighetene flere unge ofre som ennå ikke har anmeldt forbrytelsen av frykt for tvillingene. Noen har til og med utviklet depresjon og forsøkt selvskading, noe som har skapt panikk blant lokale foreldre i provinsen.

Den en av tvillingene sa under avhøret at han avsluttet utdannelsen etter å ha nådd femte klasse og ble med i en gjeng som bedrev mc-tyverier. Han ble tatt tre ganger for tyveri og narkotika. Han sto nylig overfor fengselsstraff for å ha hatt solgt narkotika. Etter løslatelsen i april fikk han jobb i en garasje i Suphan Buri.

Politiet sier at 19 åringen ble siktet for tyveri tre ganger og ble siktet for seksuelle overgrep fire ganger, mens hans tvillingbror ble siktet for tyveri tre ganger i Suphan Buri og siktet for seksuelle overgrep tre ganger.

Basert på nylige saker om seksuelle overgrep, blir tvillingene siktet under to seksjoner, inkludert:

Seksjon 329 i straffeloven: bortføring av mindreårige under 15 år fra foreldre eller foresatte for et usømmelig formål. Strafferammen vil være fengsel fra to til 10 år og en bot fra 4.000 til 20.000 baht.

Seksjon 377 i straffeloven: seksuelle overgrep mot mindreårige under 15 år, som ikke var en kone eller ektemann, uansett om de mindreårige samtykker eller ikke. Strafferammen vil være fengsel fra fem til 20 år og en bot fra 100.000 til 400.000 baht.

Kilde: The Thaiger
RSS 


Stacks Image 782

Slik ser du norsk TV i Thailand