BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 897

Tvang sin thai-engelske kjæreste til å spise hundebæsj før han drepte hundenEn thailandsk mann har tilstått å ha mishandlet sin thailandsk-britiske kjæreste, tvunget henne til å spise hundebæsj og drept hennes hund.

Advokat Kanthas Phongphaibookvej fulgte 25 år gamle "A" til Bang Bo-politistasjonen for å anmelde tre saker mot hennes 24 år gamle kjæreste.

Advokaten hevdet at 24 åringen slo og sparket A. Slo henne med en stol, en mopp og en vifte. Dette forårsaket flere sår i ansiktet, på armene og bena. Hver gang 24 åringen ble voldelig, ble hunden hennes redd og gjøre fra seg innendørs.

Ifølge advokaten tvang 24 åringen A til å spise hundebæsjen før han kvalte hunden til den døde. Han kjøpte etterpå en ny hund som han senere drepte.

Under avhør sa A at hun hadde vært i et forhold med 24 åringen i ett år. Hun sa at han hadde blitt voldelig de siste tre månedene. Under en krangel bjeffet hunden hennes høyt, og han tvang henne til å spise hundens avføring, sa hun. Ut av sinne kvalte 24 åringen hennes elskede hund til døde.

Saken fortsetter under bildetVold og trusler
Ifølge A slo 24 åringen også sin familie, banket opp flere av sine eks-kjærester og slo en katt til den ble blind. Naboene hans fortalte politiet at de ofte hørte lyden av en mann som ropte og slo en kvinne fra boligen. De sa at de var redde for ham fordi han tidligere hadde truet dem med en kniv.

Tilståelse
24 åringen ble kalt inn til politiavhør senere på dagen der han tilsto overgrepene. Han tilsto å ha mishandlet A, tvunget henne til å spise hundens avføring og drept hennes hunder. Han sa at grunnen til at han begikk den grusomme mishandlingen var at kjæresten «ikke ville følge ordre», kombinert med hans «mangel på evne til å kontrollere sinne». Han innrømmet også at han oppførte seg på samme måte mot sin eks-kjæreste. 24 åringen innrømmet å ha drept hundene og sa at han gjorde det fordi han ikke kunne kontrollere følelsene sine, «kombinert med det varme været». Han sa at han hadde hatt sinne-problemer i fire til fem år, men aldri søkt hjelp.

Anklager og beskyttelse
Advokaten ba politiet om å sikre at A var beskyttet mot 24 åringen fordi han hadde vært voldelig mot A og truet henne. Advokaten sa at han burde bli straffeforfulgt til fulle.

Kilde: The Thaiger
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand