Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 782

Digitalt kart viser rasteplasser langs thailandske motorveier



Nå skal 106 rasteplasser langs Thailands motorveier vises på digitale kart med sikte på å tilby praktiske og trygge stopp for reisende i den kommende regntiden og dermed redusere trafikkulykker.

I samarbeid med GlobeTech Co., Ltd., integrerer Nostra data om plasseringen av disse rasteplassene på sine digitale kart.

Utvidelsen av den thailandske økonomien, spesielt den industrielle turismesektoren og utviklingen av spesielle økonomiske soner, har sett en økning i reiser og transport i landet. Dette inkluderer en betydelig økning i antall lastebiler og store personbiler som må overholde kjøre- og hviletiden, som forbyr sjåfører å kjøre kontinuerlig i mer enn 4 timer uten pause. Hvis sjåføren i løpet av denne perioden tar en pause på minst en halv time, kan de fortsette å kjøre i ytterligere 4 timer.

Motorveiavdelingen har derfor satt opp rasteplasser eller parkeringsplasser for lastebiler for å gi bekvemmelighet og sikre sikkerhet. Sjåfører kan parkere eller ta en pause på disse angitte rasteplassene, noe som vil bidra til å redusere ulykker forårsaket av tretthet og sjåførtrøtthet.

Informasjon om alle de 106 rasteplassene i Thailand finner du på nettstedet og appen til Nostra Map, tilgjengelig for både iOS og Android.

Kilde: The Nation
RSS