Stacks Image 903

70 åring døde etter hundeangrep i Khon Kaen



En 70 år gammel mann døde natt til onsdag etter at han ble overfalt av tre amerikanske bullyhunder i Phu Wiang-distriktet i Khon Kaen-provinsen. I dag sier hundeeieren at han har blitt kontaktet av noen som ønsker å ta seg av hundene.

Kontakten skjedde etter at han hadde annonsert at han ville gi de tre hundene bort gratis til de som var villige til å adoptere dem.

Hundeeieren (49), sa at hendelsen var svært opprivende for han og de berørte familier. Han hadde aldri forventet at hundene hans skulle angripe noen, for de hadde aldri bitt noen før, og han hadde aldri sluppet de ut.

De pårørende til den avdøde ønsket ikke å anmelde saken. 49 åringen sier at han vil hjelpe til med begravelseskostnadene og gi erstatning.

En eier av en hundegård uttalte at amerikanske bullyhunder normalt ikke er aggressive og er vennlige. Men på grunn av instinktene sine kan hundene bjeffe som en advarsel i mørke netter. Hvis de føler seg truet, kan hundene bite for å slåss og beskytte territoriet sitt.

Kilde: KhaoSodEnglish

American Bully er en moderne hunderase som ble utviklet som en selskapshund, og opprinnelig standardisert og anerkjent som en rase i 2004 av American Bully Kennel Club. Deres publiserte rasestandard beskriver hunden som å gi "inntrykk av stor styrke for størrelsen". Kilde: Wikipedia
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand