Din ip og lokasjon er nå:
Lagt merke til at Facebook går tregt fra Thailand? Internett virker litt tregere enn linjen din skulle tilsi? Sider som ikke virker? Sider som ser ut til å være nedlastet men det tar tid før siden faktisk vises?

Det er fordi du blir overvåket.

Da trenger du noe som heter VPN. Det er uhyre enkelt å sette opp og bruke på stasjonær pc, laptop, nettbrett eller mobil.

Virtual private network (VPN), på norsk; virtuelt privat datanettverk, er betegnelsen på en datateknikk som anvendes for å skape «punkt-til-punkt»-forbindelser, såkalte «tunneler», gjennom et annet datanett (som for eksempel internett).

En VPN-tunnel kan være kryptert, noe som er viktig når man ikke kjenner, eller er usikker på sikkerheten gjennom et eventuelt offentlig datanett, som for eksempel internett og ikke minst sensuren og blokkering av websider i Thailand.

Hvordan se norsk TV i utlandet?


Du trenger norsk ip-adresse, og det får du med en VPN-tjeneste som tilbyr norsk ip. Felles er at de er svært enkle å sette opp, og om få minutter kan du se NRK, TV2, TVNorge og mange andre TV kanaler dersom du er i utlandet.
Alle tjeneste kan sette opp på pc, mac, andriod eller iOS.