Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Ber om donasjon av brukte redningsvester på Phuket



En kampanje for å donere overflødig maritimt utstyr er i igangsatt, sier Phukets regionale havnekontor.

Kampanjen har fått navnet ‘Bror hjelper lillebror’ og går ut på at overflødig utstyr, som for eksempel redningsvester, kan doneres direkte til Phukets regionale havnekontor i Wichit, hvor det vil bli gitt videre til utvalgte mottakere som kan nyttiggjøre seg utstyret.

Phukets regionale havnekontor, fikk i går en rekke redningsvester som hadde vært brukt, men som fortsatt var i god stand.

– Alle turist- og passasjerbåter som har utstyr til overs eller som nylig har oppgradert utstyret sitt, er velkomne til å donere det til oss, sier Natchapong.

– Det samme gjelder operatører som har lagt ned virksomheten og derfor ikke lenger har behov for utstyret, sier Natchapong Pranit på havnekontoret.

– Vi vil deretter resirkulere utstyret og gi det videre til de som har behov for det.

– Håpet er at resirkuleringsprosjektet kan bidra til å øke sikkerheten på Phuket og forhindre tap av menneskeliv i tilfelle en ulykke, sier Natchapong.

Denne uken ble redningsvester donert til to ulike grupper. Den første mottakeren var Cobia Farming Community Enterprise Group i landsby 6 i Ban Laem Sai som fikk 38 redningsvester.

Den andre gruppen som fikk donaert utsyr, var en rekke long-tail-båteiere på Rawai Beach, som fikk til sammen 65 redningsvester.

Kilde: The Phuket News

RSS