Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

'Pattaya sliter med migranter som bedriver ulovlige aktiviteter'



"Migranter som driver med ulovlige aktiviteter i Pattayas livlige gater, har kastet en skygge over byens rykte og ført til et krav om inngripen fra byens mynigheter".

I uken som nettopp er over ble det kastet lys over en urovekkende trend med illegale migranter i Pattaya, som angivelig driver med ulovligheterr. Denne utviklingen har skapt bekymring blant både innbyggere og besøkende, og det er grunn til å frykte at Pattayas omdømme som turistdestinasjon kan bli svekket, skriver Pattaya Mail på lederplass.

"Etterforskning har avdekket urovekkende scener rundt utesteder som besøkes av turister, som barer og nattklubber, der migrantkvinner blir observert tiggende eller selger blomster, ofte i følge med små barn.

Å utnytte barnas uskyld for å vekke sympati hos forbipasserende er en beklagelig taktikk som understreker hvor dypt disse personene er villige til å synke i jakten på sine mål, mener avisen.

For å gjøre situasjonen enda verre har det blitt observert omstreifende grupper av selgere, noen av dem med utenlandsk opprinnelse, som åpenlyst bryter lokale regler med mobile salgeboder og trehjulssykler.

Avisen fortsetter: Denne åpenbare tilsidesettelsen av loven undergraver ikke bare integriteten til Pattayas travle gater, men truer også levebrødet til lovlydige thailandske selgere, som opplever å bli marginalisert i møte med slik ulovlig konkurranse.

Omreisende migrantselgere trosser lokale regler med mobile boder og trehjulssykler, noe som utgjør en trussel mot levebrødet til lanets egne selgere og byens integritet.

I lys av disse urovekkende avsløringene er det et utvetydig krav om at myndighetene må ta avgjørende grep for å beskytte Pattayas omdømme og integritet.

Grundige og strenge inspeksjoner må gjennomføres for å få bukt med disse ulovlige aktivitetene og gjenopprette ro og orden i byens gater.

Slike tiltak er avgjørende ikke bare for lokalsamfunnets ve og vel, men også for å opprettholde Pattayas tiltrekningskraft som et attraktivt reisemål for både nasjonale og internasjonale besøkende.

Det kan ikke overdrives hvor mye det haster.

Hvis vi ikke tar tak i disse problemene raskt, risikerer vi uopprettelig skade på Pattayas status som et fyrtårn for gjestfrihet og underholdning. Nå er det på tide med felles handling, samarbeid mellom interessenter og en fast forpliktelse til å opprettholde prinsippene om lovlighet og anstendighet som ligger til grunn for byens identitet.

Pattayas fremtid som en blomstrende og velrenommert destinasjon avhenger av det, avslutter lederskribenten."


Kilde: Pattaya Mail

RSS