Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Kuwaitisk turist tatt for balkong-sex i Pattaya



Studenter i Pattaya har filmet og lagt ut videoklipp av en utlending som utviser upassende og uanstendig oppførsel på en balkong i et sameie.

Hendelsen har fått myndighetene til å gå ut med en advarsel mot obskøne handlinger på balkonger.

I går ettermiddag ble elever fra en nærliggende skole vitne til at den utenlandske mannen i bar overkropp gned brystet og kjønnsorganet sitt mot balkongrekkverket. Den eksplisitte handlingen skapte ubehag blant elever, lærere og foreldre i nærheten.

Elevene rapporterte straks hendelsen til politiet i Pattaya, som iverksatte en etterforskning. Den mistenkte, som kun ble identifisert som en kuwaitisk statsborger på ferie i alderen 25 til 35 år, uttrykte anger og beklaget handlingene sine. Han hevdet at han ikke var klar over at noen ville være vitne til oppførselen hans.

Eieren av sameiet, hvis rykte også ble svekket av videoklippet som sirkulerte, fikk også en unnskyldning fra den angrende utlendingen. I tillegg henvendte den mistenkte seg til samfunnet som helhet, og erkjente at handlingene hans hadde hatt stor innvirkning på gruppen av studenter som var vitne til hendelsen.

Videobevisene som studentene tok opp, vil bli brukt av politiet i Pattaya City til å iverksette passende rettslige tiltak mot gjerningsmannen.

Myndighetene understreker at slik oppførsel er uakseptabel, og advarer mot ytterligere hendelser som involverer balkonger og uanstendig oppførsel.

– Beboere og besøkende oppfordres til å utvise diskresjon og respektere samfunnets normer for å opprettholde et trygt og harmonisk miljø i Pattaya, som er et ledende familievennlig feriested, formaner det lokale politiet.

Kilde: The Pattaya News
RSS