Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Frustrert over trafikksikkerheten i Pattaya



Frustrasjonen blant innbyggerne øker i takt med at de uttrykker bekymring over det de mener er et malplassert fokus på fotgjengeroverganger, mens andre viktige veiproblemer forblir uadressert.

Viktige steder som Soi 13/4, Avenue og Central er plaget av mange hull i veibanen, noe som har fått innbyggerne til å hevde at utbedring av disse farlige områdene bør gå foran nye fotgjengermarkeringer.

Byens trafikkmyndigheter har arbeidet med å oppdatere skilting og fotgjengerfelt på South Pattaya Road for fotgjengernes sikkerhet. Dette initiativet har imidlertid møtt betydelig kritikk fra innbyggerne.

Blant annet er det farlige hull i veien i nærheten av U-svingen på Sukhumvit Road og foran den tidligere Esso-bensinstasjonen, som ofte har forårsaket ulykker, særlig for motorsyklister.

Beboerne fremhever at dårlig vedlikeholdte veidekker i de store veikryssene er preget av synlige sprekker, hull og ujevnheter fra tidligere veiarbeid.

I tillegg til disse problemene etterlyser innbyggerne mer generelle forbedringer. De er bekymret over at hjemløse oppholder seg på fortauene langs Second Road, vis a vis Welcome Hotel, og foreslår at det installeres overvåkningskameraer og straffe bilister som ikke stopper ved fotgjengeroverganger.

Det er også tatt til orde for å bruke mer holdbare materialer til veimerking for å forhindre rask slitasje.

Kilde: Pattaya Mail

RSS