Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Fem skadd, fire biler skadet da utlending kjørte mot kjøreretningen



En utlending ble skadd og kjørt til sykehus i bevisstløs tilstand etter at han skal ha kjørt inn i fire andre biler mens han kjørte mot trafikken i provinsen Chonburi.


Fem andre personer ble skadet i ulykken, deriblant en fire år gammel gutt, ifølge The Nation

Mannen, hvis identitet og nasjonalitet ikke var kjent ved pressetid, skal ha kjørt av gårde i sin hvite Subaru sedan med Bangkok-skilt etter å ha vært involvert i en trafikkulykke med en pickup. Ifølge vitner skal bilen hans ha blitt jaget av pickupen etter at han skal ha kjørt inn i den bakfra.

Mannen, som beskrives som en mann i 40-årene og trolig fra et vestlig land, var skjorteløs og bare iført et par shorts. Redningsarbeidere måtte lirke opp den sterkt skadde bildøren for å få ut den bevisstløse mannen før han ble kjørt til Chonburi-sykehuset.

Sedanen veltet etter ulykken.

Ved siden av sedanen stod to Isuzu pickuper, den ene med Bangkok-skilt og den andre med Chonburi-skilt, en Suzuki sedan med Bangkok-skilt og en Honda scooter med Chonburi-skilt. Alle kjøretøyene ble skadet i ulykken.

Sjåføren av pickupen med registreringsnummer fra Bangkok, Piyachart Yajinda (60), forteller at hans parkerte bil ble truffet av sedanen som ble kjørt av utlendingen. Han forteller at bilen kjørte mot kjøreretningen. Piyachart og hans fire år gamle sønn ble skadet i ulykken.  

Politiets etterforskere studerer nå opptak fra overvåkningskameraer for å fastslå hendelsesforløpet før de tar videre rettslige skritt.

Kilde: The Nation
RSS