Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Åpner seks nye barnekinoer i år



Major Cineplex Group har planer om å åpne seks nye kinoer for barn i ulike provinser i løpet inneværende år.

De nye filialene vil bli lokalisert ved Major Cineplex Central Chiang Mai (Central Festival), Central Rayong, Central Nakhon Pathom, Robinson Phetchaburi, Robinson Ratchaphruek (Nonthaburi) og Westville Cineplex (Nonthaburi).

Den første av disse nye kinoene, som ligger på Major Cineplex Central Chiang Mai (Central Festival), åpner i dag, lørdag. Dermed vil det totale antallet Kids Cinema-kinoer være oppe i 20 innen utgangen av 2024, med et mål om å utvide til 40 kinoer innen 2025.

Kids Cinema-kinoene er designet med tanke på familier, og har doble loggesofaer, 30 % sterkere belysning og 20 % lavere lydnivå for å skape en behagelig filmopplevelse for barn. I tillegg har disse kinoene rekreasjonsområder med fargerike ballbinger og sklier, og de tilbyr tjenester for private arrangementer som bursdagsfester.

Major Cineplex har som mål å selge 600.000 billetter og registrere 250.000 «Kids»-medlemmer innen utgangen av 2024, med prognoser om å nå 1 million billetter innen 2025 etter hvert som Kids Cinema-konseptet fortsetter å vokse.

Kilde: The Pattaya News
RSS