Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

AirAsia med ny rute mellom Beijing og Bangkok



AirAsia kunngjorde i går nyheten om en direkterute fra Beijing Daxing internasjonale lufthavn til Bangkok Don Mueang internasjonale lufthavn, med det strategiske målet om å styrke sin posisjon som et ledende utenlandsk flyselskap på det kinesiske markedet.

Den nye ruten, som etter planen skal starte opp 1. juli med en daglig avgang, vil gi passasjerene økt tilgang til AirAsias omfattende rutenettverk, slik at de kan utforske populære destinasjoner som Chiang Mai, Chiang Rai, Nakhon Si Thammarat, Phuket, Hat Yai og Krabi, som AirAsia har bekreftet.

Lanseringen av denne nye flyruten er et svar på den økende etterspørselen etter turisme fra Kina, og gjenspeiler AirAsias forpliktelse til å møte de reisendes skiftende behov.

Administrerende direktør Santisuk Klongchaiya i Thai AirAsia uttrykte optimisme, og forventet at den nye ruten vil gi Thailands turistindustri et betydelig løft og gjøre det enklere for kinesiske turister som planlegger besøk til Thailand.

Ved ankomst til Bangkok kl. 9.45 om morgenen vil passasjerene ha god tid til å fordype seg i byens pulserende turist-, shopping- og restauranttilbud. For reisende som er interessert i å utforske Thailands sekundære byer og provinser, tilbyr denne nye ruten dessuten utmerkede tilkoblingsmuligheter ettersom den sømløst integreres med AirAsias innenlandske rutenettverk, som dekker et stort utvalg av destinasjoner i Thailand, som Santisuk fremhever.

Pan Kenan, direktør for Thailand Tourism Authoritys kontor i Beijing, understreket at den nye ruten ikke bare innebærer en betydelig utvidelse av AirAsias rutenettverk, men også symboliserer en bro for vennskap og samarbeid mellom folkene i Kina og Thailand. I tillegg er den i tråd med den thailandske regjeringens pågående innsats for å introdusere nye reiseopplevelser for turister og fremme mindre kjente turistområder.

Av: Yang Feiyue, China Daily, Asia News Network - gjengitt i The Nation
RSS