Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

En amerikaner og to thaier skjøt politimann og rømte fra rettssalenTre narkotikatiltalte, en av dem en amerikanske borger, skjøt og knivstakk for to dager siden en politimann ved provinsretten i Pattaya. Deretter kom de seg ut av bygningen og flyktet i en pickup. De tre er fortsatt på rømmen.Thaimannen er siktet for å ha hatt 229 800 metamfetaminpiller og 100 ecstacy-tabletter. Amerikaneren og hans thailandske ektefelle ble tatt med ett kilo krystallmetamfetamin. Alle risikerer å få dødsstraff, eller i det minste mange år i fengsel.

Kort tid etter at de tre varetektsfengslede ankom retten, ble det hørt høye rop, fulgt av lyden av skudd. Thaimannen skjøt en politibetjent, som også ble knivstukket av amerikaneren. Etter å ha skutt politimannen, ba thaien personalet i området om å rydde plass slik at de tre kunne komme seg ut. De tre løp deretter ut på baksiden og ut til parkeringsplassen samtidig med at det ble avfyrte noen få skudd i lufta. Der hoppet de inn i en ventende pickup og satte avgårde i stor fart.

Det er uklart hvordan de innsatte hadde klart å få med seg pistol og kniv og om pickupen hadde blitt parkert der for å hjelpe med rømmingen.

(we) Kilde BangkokPost

Bildet: CCTV-opptak som viser de tre innsatte på mandag flykte fra Pattaya Court etter å ha skutt en politimann.
RSS Feed