Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Brann rammet det flytende markedet i Pattaya



Et kriminalteknisk team er på plass i Talad Nam 4 Park i Pattaya i dag, fredag, for å lete etter spor etter en brann torsdag kveld som rammet en del av det flytende markedet og forårsaket skader som er anslått til rundt 50 millioner baht.

En mann ble røykforgiftet, men har kommet seg etter å ha blitt behandlet på sykehus.

Brannen skal ha startet i den nordlige delen av det tre hektar store markedet i Nong Prue i Bang Lamung-distriktet. Flammene, som ble blåst opp av sterk vind, slukte raskt de fleste butikkene, og sporadiske eksplosjoner ble hørt.

Over 20 brannbiler rykket ut til stedet, og det tok dem omtrent en time å få kontroll over brannen og hindre at den spredte seg til andre deler av markedet.

Chonburis guvernør Thawatchai Srithong, som dro til stedet, sier til media at brannen spredte seg raskt fordi de fleste butikkene var laget av tre og andre brennbare materialer.

I dag ble det opprettet et nødhjelpssenter for å hjelpe de som ble rammet av brannen.

En av butikkeierne forteller at butikken hans ble fullstendig ødelagt, og at hans største bekymring er å miste inntektskilden sin, som i gjennomsnitt ligger på flere tusen baht om dagen, ettersom markedet er populært blant utenlandske turister.

Kilde: Thai PBS
RSS