Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Razzia mot karaokebar med barnesex-arbeidere på Phuket



En kvinnelig eier av en karaokebar ble arrestert i Phuket som ledd i en politiaksjon rettet mot personer som skaffer mindreårige seksuelle tjenester.

Ifølge en rapport fra Central Investigation Bureau (CIB) ble det oppdaget at kvinnens utested i Rassada tilbød sine kunder ulovlige sextjenester utført av jenter helt ned i 13-årsalderen.

Rapporten fra CIB ble offentliggjort i går kveld under tittelen «Central Investigation Bureau (CIB) raidet et karaokested med prostitusjon som involverte barn under 15 år».

CIBs rapport spesifiserte ikke datoen for razziaen. Ifølge en publikasjon fra nyhetsbyrået Khao Sod fant aksjonen sted i går, lørdag.

Bilder som følger med den offisielle rapporten fra CIB og det tilhørende Facebook-innlegget, viser tjenestemenn som foretar en razzia mot et utested som skal ligge i Rassada-distriktet, som faller inn under Phuket City Police Stations jurisdiksjon.

Bildene viser ingen tjenestemenn fra Phukets provinspoliti. Medlemmene i razziaen bar vester og luer med påskriftene CIB og ATPD, forkortelser for henholdsvis Central Investigation Bureau og Anti-Trafficking In Persons Division.

En kvinne ble arrestert under razziaen som driver av den ulovlige baren. Khao Sod-rapporten legger til at kvinnen er 39 år gammel, uten å gi noen ytterligere opplysninger om henne.

Ifølge Khao Sod ble det funnet to mindreårige ansatte i lokalene, en 13-åring og en 14-åring. CIB-rapporten nevner bare førstnevnte og forklarer at arbeidsoppgavene hennes var å betjene kunder, følge dem til bordene (inkludert alkoholinntak) og tilby seksuelle tjenester.

For de seksuelle tjenestene ble kundene avkrevd 3.400 baht, hvorav 3.000 gikk til den tenåringsansatte og 400 til utestedet, som 39 åringen fikk direkte.

Kvinnen ble arrestert for seks forhold knyttet til menneskehandel og kjøp av seksuelle tjenester fra mindreårige. Hun ble deretter brakt til "etterforskerne i avdeling 5 i Anti-Trafficking In Persons Division for videre rettslig behandling", ifølge rapporten fra CIB.

Det er ikke gitt noen kommentarer til etterforskningen av gjestene på det ikke navngitte karaokestedet som kvinnen drev, eller til lokalt politi som ikke la merke til den ulovlige baren i Rassada. Politiet i Phuket-provinsen har ennå ikke bekreftet razziaen offentlig.

Kilde: The Phuket News
RSS