Stacks Image 903

Mann (38) mishandlet og torturert av voldelig ektepar



En 38 åringen har politianmeldt et ektepar og blitt brakt til sykehus etter angivelig ha blitt mishandlet og torturert av sine arbeidsgivere, et ektepar, de siste to årene fordi han ikke klarte å nå salgsmålene de krevde.

Offeret (38) ble eskortert av Aktivisten Guntouch "Gun Jompalang" Pongpaiboonwet (i hvit jakke på bildet over) da han politimeldte ekteparet til politiet i Non Thai-distriktet i dag, fredag.

38 åringen hadde synlige skader over hele kroppen, særlig på baken, som var dekket av infiserte sår. Han hadde merker etter piskeslag på beina og åpne sår i hodet. Han mistet også en tann under ett av overfallene.

Politiet tok bilder av offerets kropp som bevismateriale.

Offeret fortalte politiet at han først møtte paret for over ti år siden i hjembyen Chiang Mai, før han begynte å jobbe for ekteparet i Nakhon Ratchasima. Til å begynne med gikk det bra, og han fikk utbetalt lønnen sin regelmessig.

Men de siste to årene sa han at han ikke hadde fått lønn, og minibankkortet hans ble tatt av arbeidsgiveren, som hevdet at det var for å hindre ham i å sløse med pengene.

Arbeidsgiveren beskyldte ham også for ikke å ha nådd salgsmålene, og begynte å straffe ham. Mannen gikk ikke nærmere inn på hva slags virksomhet det dreide seg om, eller hva de solgte.

Mannen fikk angivelig ett måltid om dagen, for det meste vanlig ris, hvis han ikke klarte å selge noe. Ifølge Guntouch pisket paret ham mer enn 1000 ganger og ga ham elektriske støt i underlivet og på kjønnsorganene.

De skal ha sagt til ham at «en som deg burde ikke lenger reprodusere seg».

Når han besvimte av de fysiske overgrepene, skal paret ha vekket ham igjen for å fortsette mishandlingen.

Offeret hadde flere ganger tenkt å rømme, men han var bekymret for familien sin fordi arbeidsgiverne truet med å beslaglegge huset og eiendommen hans.

Politiet ved Non Thai politistasjon, sa at paret ville bli innkalt til avhøre og erkjenne anklagene.

Øverst: Aktivisten Guntouch "Gun Jompalang" Pongpaiboonwet (t.h.) bistod offeret for å levere inn en anmeldelse mot arbeidsgiverne hans på politistasjonen i Non Thai i Nakhon Ratchasima fredag. (Foto: Gun Chompalang Facebook)

Kilde: Bangkok Post
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand