Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Hua Hin Wine Expo i november



Det som tegner til å bli det største vinarrangementet i sitt slag utenfor Bangkok, finner sted i Hua Hin i november.

Vinentusiaster i Thailand bør sette kryss i kalenderen for den etterlengtede Hua Hin Wine Expo, som blir større og bedre enn noensinne.

Det spennende arrangementet finner sted i Tamarind Ballroom på Intercontinental Hua Hin Resort fredag 3. november 2023. Denne messen, som er kjent som den kongelige kystens fremste vinarrangement, kommer på et avgjørende tidspunkt da Hua Hin er i front på Thailands voksende vinscene.

Besøkende vil få muligheten til å smake på en rekke viner i Hua Hins naturskjønne omgivelser.

Messen byr på en fantastisk blanding av globale og lokale viner som kan smakes og kjøpes, og et stort utvalg av internasjonale retter vil gi gjestene en innbydende opplevelse.

Arrangementet forventes å by på et imponerende utvalg av minst 50 produsenter med over 120 merker fra 11 forskjellige land.

Blant de kjente deltakerne er IWS (International Wines & Spirits), Siam Winery, Noble Marketing, McQuillan Wines, T/A Beverage, HP Supply, BB&B, Vinum Lector, GLT Italia, Tops Wine Cellar og Italasia, og mange flere vil bli bekreftet i forkant av arrangementet.

Messen vil bestå av to hovedsegmenter.

På dagtid, fra kl. 11.00 til 15.00, arrangeres det en bransjelunsj. Den vil inneholde innsiktsfulle workshops og være en plattform der bransjeaktører, som hotell- og restaurantdirektører og F&B-direktører, kan komme i direkte kontakt med vinleverandører og importører.

Når solen går ned, starter kveldsarrangementet fra kl. 18.30 til 21.00.

Denne kvelden byr på en blanding av gode viner, levende musikk og en atmosfære som innbyr både vinentusiaster og nybegynnere fra Hua Hin og omegn.

– Hua Hin Wine Expo har som mål å styrke det allerede blomstrende vinmarkedet i regionen, som har opplevd en betydelig diversifisering de siste årene, sier arrangør John Murphy.

– Dette initiativet utfyller Tourism Authority of Thailands (TAT) innsats for å tiltrekke seg turister med høyt forbruk og heve kvaliteten på turismen.

– Utvidelsen av vinmarkedet i regionen er et resultat av hotell- og restaurantbransjens felles innsats for å tilby produkter og tjenester av høy kvalitet. Hua Hin Wine Expo ønsker å samarbeide med lokale aktører i hotell- og restaurantbransjen for å oppnå en koordinert vekst, legger John til. 

Kveldspasset inkluderer en to timer lang vinsmaking, en tapasbuffé, brus, innsikt fra spesielle gjesteforelesere, levende musikk og en goodiebag.

Early bird-billetter koster 990 baht og er tilgjengelige frem til 30. september, og deretter øker prisen til 1250 baht.

Messen vil ikke bare fokusere på vin, men også på Hua Hins lokale gastronomi.

For første gang vil deltakerne på bransjelunsjen få oppleve hvordan viner kan kombineres med særegne retter med opprinnelse i Prachuap Khiri Khan, tilberedt med autentiske ingredienser fra Prachuap, noe som viser regionens rike kulinariske mangfold sammen med vinene.

I tillegg vil den anerkjente fotografen Patrick Jacobs stille ut en kuratert samling av fotografiene sine, som understreker skjønnheten i Hua Hin og området rundt. Bildene, som er plassert på staffelier rundt om i lokalet, vil være et perfekt supplement til vinsmakingen.

At vinmessen arrangeres i Hua Hin kunne ikke vært mer passende, og gjenspeiler den voksende vinkulturen i regionen.

I løpet av de siste årene har Hua Hin vært vitne til en betydelig utvidelse av vinscenen. I dag kan byen skilte med over 20 vinforhandlere, noe som bidrar til å øke bredden og variasjonen i det lokale tilbudet.

I Hua Hin ligger naturligvis Monsoon Valley Vineyard, som allerede har etablert seg som en av Thailands ledende vinprodusenter.

– Målet vårt er å skape en ramme der vinentusiaster kan komme sammen, dele lidenskapen sin og smake på et fantastisk utvalg av lokale og internasjonale viner, sier arrangør Punyisa Chalauysophon.

– Men vinmessen er ikke bare for vineksperter, det er også en flott mulighet for folk som ikke er vant til vin, til å utforske nye sorter og oppdage nye smaker, legger Punyisa til.

Du finner mer informasjon og billetter på https://huahinwineexpo.com/early-bird-rsvp

Kilde: Hua Hin Today
RSS