Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Pytonslange skapte oppstyr på Pattaya-kjøpesenter



En tre meter lang pytonslange skapte stor oppstandelse ved et kjøpesenter i Pattaya sentrum den søndag, da den krøp under en bil på parkeringsplassen, noe som førte til en to timer lang aksjon.

Slangen hadde opprinnelig kveilet seg sammen i nærheten av bakdekkene på en hvit Nissan sedan. Men da mannskaper forsøkte å fange pytonslangen, ble den skremt og rømte, og gjemte seg under en grønn Toyota BB i nærheten.

Mongkhon, en 63 år gammel drosjesjåfør som var vitne til hendelsen, delte detaljer som ledet opp til kaoset. Han forklarte at en taxi nettopp hadde sluppet av en kunde ved kjøpesenteret. Da bilen kjørte av gårde, falt pytonslangen ned fra understellet og fant veien til den hvite Nissan sedanen, noe som utløste det påfølgende oppstyret.

Slangefangere kom raskt til stedet. Etter en utfordrende innsats klarte teamet å fange pytonslangen og vil slippe den ut igjen i sitt naturlige habitat. Myndighetene oppfordrer innbyggerne til å være årvåkne og rapportere alle observasjoner av ville dyr i urbane områder for å ivareta sikkerheten til både mennesker og dyr.

Øverst: En 3 meter lang pytonslange skapte oppstyr på et kjøpesenter i Pattaya sentrum etter å ha krøpet under en bil på parkeringsplassen. Etter en to timer lang redningsaksjon lyktes det myndighetene å fange slangen.

Kilde: Pattaya Mail

RSS