Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Direkterute mellom Kuala Lumpur og Chiang Mai



Thailand markerte torsdag lanseringen av en ny direkterute mellom Kuala Lumpur og Chiang Mai, som forventes å tiltrekke seg mer enn 5 millioner malaysiske besøkende i år.

Den første Malaysia Airlines-flyvningen, MH772, tok av fra Kuala Lumpur torsdag, og markerte starten på fem ukentlige avganger på ruten med et Airbus A330neo-fly med plass til 297 passasjerer.

Populære aktiviteter blant malaysiske besøkende er å oppleve thailandsk mat, unne seg spabehandlinger, utforske historiske steder og nyte strandferier.

Hittil i år har Thailand tatt imot mer enn 3 millioner malaysiske turister, noe som tilsvarer en økning på 27,65 % sammenlignet med samme periode i 2023. TAT sier imidlertid at de fortsatt er opptatt av å øke besøkstallene ytterligere gjennom målrettede markedsføringskampanjer og ved å samarbeide tett med industripartnere.

Den nye flyruten forventes å appellere til malaysiske reisende som ønsker en annen type opplevelse enn de mer populære destinasjonene i sør. Chiang Mai, med sin rike kulturarv, naturskjønnhet og livlige atmosfære, er et unikt og forlokkende tilbud.

Kilde: The Nation
RSS