Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Antatt drapsmann i Cha-am meldte seg til politiet



En mann overga seg til politiet natt til i dag, fredag, etter å ha skutt og drept en sjømatselger (24) etter av krangel om 200 baht som han hadde lånt av offeret.

24 år gamle Phai, ble skutt og drept i går, torsdag kveld.

Den antatte drapsmannen meldte seg selv til Cha-Am politistasjon klokken tre i natt.

Den antatte drapsmannen, som opprinnelig er fra Lampang-provinsen, tilsto at han hadde kranglet med Phai om 200 baht han hadde lånt for å kjøpe bensin. Da Phai ba om å få pengene tilbake, kunne han ikke betale tilbake, noe som førte til en opphetet ordveksling.

Samme kveld som hendelsen skjedde, eskalerte krangelen da Phai igjen krevde pengene. Den mistenkte innrømmet å ha overfalt offeret med et uregistrert kort haglegevær, og skjøt 24 åringen. Etter skytingen kastet han våpenet fra seg i veikanten og flyktet.

Ifølge politiet har de samlet bevis som viser at 24 åringen kjørte pickupen sin ut av smuget sammen med to venner. Ved inngangen til smuget avfyrte den mistenkte ett skudd som drepte den 24 år gamle Phai i bilen. Vennene rømte og søkte hjelp fra lokalbefolkningen.

Den antatte gjerningsmannen er tiltalt for blant annet forsettlig drap, besittelse av våpen uten lisens, besittelse av ammunisjon uten tillatelse, bæring av skytevåpen på offentlig sted og avfyring av skytevåpen på offentlig sted uten god grunn.

Politiet har funnet våpenet og holder mannen på politistasjonen i Cha-Am for rettslig forfølgelse.

Kilde: Hua Hin Today
RSS