Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Turist omkom i zipline-område i Chiang Mai



Myndighetene i Chiang Mai, i det nordlige Thailand, har stengt en lokal zipline-turistattraksjon for inspeksjon etter en ulykke der en kinesisk turist omkom og ektemannen ble skadet.

Ulykken skjedde torsdag på Jungle Flight Chiangmai i Doi Saket-distriktet, da et stort tre falt ned på en kabelstøttet bro som paret gikk på. Begge falt fra 15 meters høyde, opplyser lokale tjenestemenn.

Den 44 år gamle kinesiske kvinnen ble funnet død på bakken, mens ektemannen (46) hadde pådratt seg beinbrudd. Redningsarbeidere fraktet ham til Doi Saket-sykehuset.

Ifølge lokale rapporter hadde kraftig regn nylig løsnet jordsmonnet ved foten av treet, noe som førte til at treet veltet.

Distriktskontoret har stengt området for en grundig inspeksjon for å finne årsaken til ulykken og for å sikre at alt utstyr oppfyller sikkerhetsstandardene.

Skogsmyndighetene har i mellomtiden satt i gang en etterforskning for å finne ut om attraksjonen gjorde inngrep i skogsområder. Andre zipline-attraksjoner i provinsen vil også bli inspisert, opplyser lokale myndigheter.

Øverst: En lokal tjenestemann undersøker et tre som falt ned på en kabelbro og sendte et kinesisk par 15 meter ned i bakken, der kvinnen omkom, ved Jungle Flight Chiang Mai i Doi Saket-distriktet i Chiang Mai. (Foto: FM110cmu.com)

Kilde: Bangkok Post
RSS