Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Midlertidig brygge for nødetatene fra Koh Larn snart klar



Ordfører Poramet Ngamphichet inspiserte den gamle piren i nærheten av sjøredningskontoret i Pattaya i går, mandag, for å følge med på fremdriften i arbeidet med å gjøre den om til et midlertidig mottaksanlegg for pasienter og skadde fra Koh Larn.


Beslutningen om å pusse opp den gamle bryggen ble tatt på grunn av den dårlige tilstanden til hovedbryggen på Bali Hai, som tidligere bare kunne brukes av akuttmedisinske kjøretøy.

– Mens vi arbeider med å renovere Bali Hai-piren, kan vi ikke sette sikkerheten og trivselen til innbyggerne og de besøkende på spill", sa ordfører Poramet under besøket. – Derfor har vi besluttet å pusse opp den gamle piren ved siden av sjøredningskontoret, slik at den blir tilgjengelig for ambulanser for direkte transport av pasienter i nødsituasjoner.

Renoveringsprosjektet omfatter blant annet installasjon av ramper for å gjøre det lettere for ambulanser å komme til. Pasienter og skadde fra Koh Larn kan raskt transporteres til piren og deretter overføres til ventende ambulanser for rask transport til sykehus på fastlandet.

Prosjektet nærmer seg ferdigstillelse, og det gjenstår bare mindre justeringer. Når de første 70 meterne av piren er vurdert til å være i god nok stand til å bære ambulansekjøretøy, vil byen gi ambulanser tilgang til denne delen av piren for pasienttransport.

Dette forventes å gjøre transporten av pasienter mellom Koh Larn og Pattaya betydelig raskere og mer effektiv.

Kilde: Pattaya Mail
RSS