Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Bekymret for tjenester og utstyr ved Pattaya City Hospital



Den dårlige kvaliteten på tjenestene og det dårlige utstyret ved Pattaya City Hospital var et av de viktigste punktene på et nylig avholdt møte.

Byrådsmedlem Surin Yimyai understreket sykehusets betydning som en viktig fasilitet for både innbyggere og turister.

Han delte sin personlige erfaring, og fremhevet at fra resepsjonsområdet til enkelte medisinske avdelinger var klimaanlegget i ustand, noe som førte til bruk av vifter på ulike avdelinger for å gi tilstrekkelig kjøling til pasientene.

Surin påpekte at dette problemet har vedvart i årevis, og nevnte eksempler på ødelagte og hengende takplater i visse deler av sykehuset.

Han spurte om administrasjonens planer for å forbedre klimaanlegget for å sikre tilstrekkelig kjøling og for å forbedre sykehusets tilstand slik at det bedre kan betjene publikum og turister, noe som vil gi et godt inntrykk av Pattaya City.

Phornphana Chokthai, direktør for offentlige helsetjenester og fungerende direktør for Pattaya City Hospital, svarte på byrådsmedlemmets spørsmål.

Hun opplyste at sykehuset har betjent publikum og turister i 10 år, og at det for tiden bruker over 340 klimaanlegg. Disse enhetene er i drift 24 timer i døgnet, noe som fører til uunngåelig slitasje. I årenes løp har det blitt utført kontinuerlige reparasjoner.

For å hjelpe sykehusets ansatte, publikum og turister har sykehuset bedt om et budsjett for 2025 for å kjøpe inn nye klimaanlegg som erstatning for de defekte enhetene.

Sykehuset har utarbeidet en detaljert rapport om de ulike avdelingenes behov for klimaanlegg for å lette utskiftningsprosessen.

Hun gjentok at forbedringene er avgjørende for å sikre at Pattaya City Hospital kan tilby et komfortabelt og pålitelig miljø for alle sine brukere, og til syvende og sist styrke sitt rykte som en viktig helseinstitusjon i Pattaya City.

Øverst: Rådmann Surin Yimyai kritiserte den dårlige kvaliteten på tjenesten og det dårlige utstyret på Pattaya City Hospital, mens fungerende sykehusdirektør Phornphana Chokthai uttalte at klimaanleggene er slitt og har et stort behov for nye.

Kilde: Pattaya Mail

RSS