Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Amerikaner angrep kjærsten og raserte Pattaya-hjem



En 30 år gamle amerikanske statsborgeren og YouTuberen, som har over 2,4 millioner følgere, skapte panikk og kaos i sin bolig i Garden Ville Village, øst i Pattaya, 1. mai, da han gikk berserk, skadet kona og forårsaket omfattende materielle skader.

Da politiet rykket ut til stedet, fant de 30 åringen i forvirret tilstand, mens han ropte usammenhengende og vandaliserte løsøre i huset. Blodflekker prydet veggene, og en blodig golfkølle lå i nærheten, et tegn på volden som hadde utspilt seg. Mannen selv ble skadet, blant annet av glasskår fra knust glass, melder Pattaya Mail.

Verst gikk det utover mannens 20 år gamle kjæreste og hennes 16 år gamle søster. De fikk blåmerker og skader etter å ha blitt angrepet med golfkøllen og knust glass. De klarte å tilkalle hjelp fra naboer og venner før de barrikaderte seg og flyktet ut gjennom et vindu før politiet kom til stedet.

Politiet sperret av stedet og forsøkte å forhandle med mannen, som hadde låst seg inne på badet. Med hjelp fra venner og politi overga han seg til slutt, riktignok skadd, men fikk foreløpig medisinsk behandling før han ble fraktet til sykehuset.

Politiet skal forsøke å avdekke motivet bak 30 åringens voldelige utbrudd, noe som understreker hvor viktig det er å gripe inn i tide i tilfeller av husbråk med utenlandske statsborgere.

Kilde: Pattaya Mail
RSS