Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

– Pattaya må til grep mot hensynsløse mc-førere fra Midtøsten



I forrige uke ble det under et møte i bystyret i Pattaya tatt opp saken om hensynsløs kjøring av ungdom i Sør-Pattaya. Et byrådsmedlem rapporterte om økende bekymring blant de lokale innbyggerne på grunn av disse utenlandske motorsyklistene, som har blitt observert kjørende med høy hastighet og skapt mye støy, noe som har ført til forstyrrelser og sikkerhetsproblemer.

Byrådsmedlemmet understreket behovet for strengere tiltak for å håndtere problemet og oppfordret de relevante myndighetene til å gripe inn for å stoppe denne forstyrrende oppførselen. Det ble påpekt at motorsyklistenes handlinger ikke bare skaper uro, men også utgjør en betydelig sikkerhetsrisiko.

Det kom også rapporter fra innbyggerne om voldelige og problematiske konfrontasjoner i forbindelse med disse hendelsene. Mange meldte om tilfeller der personene involvert i kollisjoner forlot stedet, noe som førte til kaotiske situasjoner. I enkelte tilfeller har utenforstående personer tatt parti med de involverte, noe som har gjort det vanskelig å håndtere situasjonen. Imidlertid har noen ofre klart å ta bilder av de ansvarlige, noe som har hjulpet myndighetene med å spore dem opp og avhøre dem.

Varaordføreren anerkjente problemene og forklarte at byen har samarbeidet med lokale myndigheter og politiet for å finne løsninger. Til tross for begrenset juridisk myndighet, forsikret han at administrasjonen er fast bestemt på å løse disse problemene og forbedre sikkerheten og livskvaliteten for innbyggerne. Han understreket at de aktivt jobber med alle relevante parter for å adressere utfordringene som lokalsamfunnet står overfor.

Øverst: Rådsmedlem Wuthithorn Saengurai fremhever det presserende problemet med hensynsløs kjøring av ungdom fra Midtøsten i Sør-Pattaya, og rapporterer økende nød blant beboerne på grunn av overdreven støy og uberegnelig oppførsel fra disse motorsyklistene.

Kilde: Pattaya Mail

RSS