Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Thakins datter er Pheu Thai-partiets statsministerkandidat



I en tale til tusenvis av beboere i Chiang Rai kunngjorde lederen av Pheu Thai-partiet, Cholnan Srikaew, at partiet hadde nominert Paetongtarn Shinawatra som partiets statsministerkandidat i vårens valg.

I et kampanjemøte lørdag kveld, på stadion Plong Wittayakhom School i Thoeng-distriktet, hvor flere av partiets tungvektere deltok, sa Cholnan til publikum at dette var en gunstig mulighet til å fortelle folket om partiets nominasjon av Paetongtarn.

Cholnan gjentok partiets slagord «Think Big, Can Do for Every Thai», og oppfordret velgerne i Chiang Rai til å avgi stemme for alle de åtte valgkandidatene i åtte valgkretser.

Han sa at hvis folket stemmer på Pheu Thai-partiet, vil de få partiets gode retningslinjer, retningslinjer som kan forvandle et ID-kort til en forsikring, som enhver thai kan bruke for å få tilgang til medisinsk behandling på alle sykehus.

Han hevdet også at folk i Chiang Rai sannsynligvis vil få inntekten doblet hvis de stemmer unisont for å sikre valgseier for partiets åtte kandidater i provinsen.

Paetongtarn henvendte seg til en jublende folkemengde og sa at Chiang Rai har et godt potensial og at Pheu Thai-partiet vet at det er rikelig med land i provinsen som kan brukes til å øke inntektene.

Hun fremførte partiets politikk om å tildele land som de som ikke eier eget land kan tjene til livets opphold på og endring av lover som nå er en hindring for videre utvikling.

Partiet skal etter planen holde et stort møte i Chiang Mai-provinsen i dag, søndag.

Kilde: Thai PBS - Foto: Pheu Thai Partys Facebook
RSS