Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Pytonslange og 21 egg oppdaget ved fotballbane



Innbyggerne i Surasak i Sri Racha ble skremt da en stor pytonslange ble funnet sammenrullet i buskene i nærheten av Panja Arena fotballbane, noe som førte til frykt for potensiell fare for kjæledyr og barn i nabolaget.

Bekymrede innbyggere varslet umiddelbart kommunens redningsarbeidere og ba om assistanse.

Fredag fanget brannmannskaper fra Surasak kommune pytonslangen, som var omtrent 4,11 meter lang og veide 40 kilo, gjemt blant buskene.

Det var en stor utfordring å fange slangen på grunn av dens størrelse og motstandskraft. Ved hjelp av spesialiserte fangstredskaper fikk teamet forsiktig ut pytonslangen og sikret den i en sekk slik at den kunne flyttes trygt til et skogsområde langt fra boligområder. I tillegg til pytonslangen avdekket redningsteamet et kull med 21 pytonegg i nærheten, noe som understreker at det finnes en yngleplass som potensielt kan ligge i nærheten av bebyggelse.

Kanthanat Em-im (30), som slo alarm, fortalte at en ung person dagen før, under en fotballkamp på Panja Arena, hadde sett pytonslangen i buskene og varslet ham. Selv om han forsøkte å lokalisere slangen, hadde den allerede stukket av. Dagen etter, da Kanthanat oppdaget nye spor etter slangen, kontaktet han Surasak kommunes brannvesen for å få hjelp. Brannmannskapene fant pytonslangen sammenrullet under et tre, og oppdaget eggene under aksjonen.

Den raske innsatsen fra redningsteamet sørget for at brukerne av fotballbanen og barna i området var trygge mot den potensielle trusselen fra pytonslangen. Reptilet ble flyttet til et egnet habitat langt unna boligområder, slik at både lokalsamfunnet og slangen selv ble ivaretatt.

Øverst: Brannmenn fra Surasak kommune fanget forsiktig en stor pytonslange nær Panja Arena fotballbane i Sri Racha. Et kull med 21 pytonslangeegg ble også funnet i nærheten.

Kilde: Pattaya Mail


























RSS