Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Pattaya City nærmere monorail-linje



Pattaya City er nærmere byens nye tilskudd til det offentlige transportsystemet, som ifølge resultatene av en fersk studie. Et nytee transportsystem vil bidra sterkt til byens økonomiske utvikling.

Den nye monorail-linjen, som kalles Red Line, vil bestå av ti stasjoner og strekke seg over 17,37 kilometer, ifølge en mulighetsstudie som ble presentert på tirsdagens offentlige høring, som var den andre høringen om det nye prosjektet.

Gårsdagens møte ble gjennomført av en gruppe konsulentselskaper som er hyret inn for å utforme det nye elektriske jernbaneprosjektet og gjennomføre en miljøkonsekvensutredning av det.

Et stort antall lokale bedriftseiere med stor interesse for den nye linjen var også til stede for å komme med tilbakemeldinger.

Pattayas monorail-linje vil starte ved Thappraya-krysset, fortsette inn på Thap Phraya Road og deretter Jomtien Second Road til den møter Jomtien-krysset, ta til venstre inn på Chaiyaphruek 1 Road, deretter inn på Chaiyaphruek 2 Road og fortsette til den når Eastern National Sports Training Centre, ifølge den samme rapporten.

Monorail-formen av elektriske skinnesystemer ble valgt for dette prosjektet fordi den sannsynligvis vil ta minst plass på disse veiene og er best egnet i byens turismesammenheng, heter det i rapporten.

Disse fordelene kommer imidlertid med høyere kostnader for bygging og vedlikehold, heter det i rapporten.

Hver stasjon på linjen er utformet slik at det er ca. 1 km til den neste, ifølge studien.

Den mest egnede investeringsformen som er valgt for dette prosjektet, er offentlig-privat partnerskap (PPP), heter det i studien.

Kilde: Bangkok Post
RSS