Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Politiet vil tiltale kjendis-bokser for sexanklager



Thailandsk politi har anbefalt at OL-gullvinner Somluck Kamsing blir tiltalt på alle de fire punktene i en anmeldelse om seksuelle overgrep i desember i fjor.

Politiet har avsluttet etterforskningen og sier at Somluck bør tiltales på fire punkter, melder Bangkok Post.

Tiltalen omfatter å ha tatt en mindreårig over 15 år, men under 18 år, fra sine foreldre eller foresatte, å ha tatt en mindreårig til å utføre en usømmelig handling, å ha begått en usømmelig handling og forsøk på voldtekt.

Beslutningen om å ta ut tiltale er basert på bevis og avhør av ti vitner, sier politiet. Saken er sendt videre til påtalemyndigheten, som vil ta en endelig avgjørelse.

Somluck ble anmeldt i begynnelsen av desember av en 17 år gammel jente. Hun sa at hun møtte ham på en pub ifør den tidligere kjendisbokseren tok henne med til et hotellrom hvor han skal ha forgrepet seg på henne.

Somluck meldte seg selv kort tid etter for å svare på anklagene. Han kom med en offentlig unnskyldning til offeret og familien hennes, men nektet for alle anklagene og ble midlertidig løslatt.

Somluck (51) er utdannet Muay Thai-bokser og vant landets første olympiske gullmedalje noensinne, i Atlanta i 1996.

Øverst: Somluck Kamsing melder seg selv til politiet i Khon Kaen for å bli tiltalt 13. desember 2023. (Foto: Chakkrapan Natanri)

Kilde: Bangkok Post
RSS