Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

To drept i vannscooter-ulykke i Bangkok



To personer druknet og to andre ble skadet da en skuespillers vannscooter kjørte på en båt i Chao Phraya-elven i Phra Pradaeng-distriktet sent lørdag kveld.

Ulykken skjedde midt i elven ved 21-tiden lørdag kveld da vannscooteren traff en liten motorbåt som krysset elven i nærheten av Wat Bang Krachao Nok.

Ved sammenstøtet falt en kvinnelig passasjer på fergen og føreren av båten og forsvant. Etter ekkolodd-søk ble de to omkome, en 44 år gammel fergepassasjer, og en båtfører (64), på elvebunnen i nærheten av båtens motor som hadde sunket.

To passasjerer på vannscooteren ble lettere skadet. Det var en 17 gammel jente og hennes 41 år gamle mor, som fikk blåmerker og smerter.

Vannscooterføreren og skuespilleren sa at han ikke kunne se fergen som krysset elven fordi den ikke hadde lys, og at kjøretøyene var for nærme til at han kunne avverge kollisjonen.

Skuespilleren sa at han var på vei hjem med kjæresten og moren fra et spisested ved elvebredden i Phra Pradaeng, og at de var en del av en gruppe på 11 personer på fem vannscootere som var på vei tilbake til kaien i Chom Thong-distriktet i Bangkok.

Øverst: Dykkere på en redningsbåt, til venstre, leter etter ofre for en kollisjon i Chao Phraya-elven i Phra Pradaeng-distriktet i Samut Prakan-provinsen i Thailand lørdag kveld. (Foto: Sutthiwit Chayutworakan)

Kilde: Bangkok Post

RSS