Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

«Pengedrysset» kommer i oktober



Det lenge forsinkede, bebudede "pengedrysset" på 10.000 baht til nær sagt alle thaier over 16 år kommer iløpet av okober.

Det sa handelsminister Phumtham Wechayachai i dag, tirsdag.

Ministeren sier at mange forhandlere og spisesteder har registrert seg for ordningen, og legger til at flere detaljer vil bli gitt av statsministeren onsdag

I en uttalels til media etter det ukentlige regjeringsmøtet sa Phumtham at ordningen ikke var på dagsordenen siden regjeringen i prinsippet allerede har godkjent utdelingen.

Han sa at statsministeren vil kunngjøre detaljer om prosjektet i morgen, onsdag, og at han da vil forklare hvordan butikker og thaien kan bli med i ordningen.

På spørsmål om når folk vil få tilgang til midlene, svarer Phumtham:

– Jeg forventer at alle pengene vil bli utbetalt i løpet av oktober.

Når det gjelder spørsmålet om «veikantbutikker» kan registrere seg for å selge varer under prosjektet, sa Phumtham at dette spørsmålet ville bli besvart onsdag.

Han sa at så langt er han bare sikker på at 7-Eleven vil få lov til å bli med i programmet, og la til at det også vil bli opprettet et kundesenter som skal svare på alle spørsmål.

Handelsministeren, som også er visestatsminister, sa at han hadde blitt fortalt at mange butikker allerede hadde registrert seg hos departementet for å delta i programmet.

Kilde: The Nation
RSS