Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Tempel forbyr bryllupsfotografering



Wat Ratchabophit, der den øverste patriarken residerer, har utstedt en kunngjøring som blant annet forbyr bruk av templets lokaler til fotografering før bryllup og bryllupsfotografering.

Avgjørelsen kommer etter at tempelet i det siste har blitt populært på nettet blant brudepar og bryllupsstudioer.

"Det har oppstått en del misforståelser på sosiale medier. Med godkjenning fra templets abbed ønsker tempelet å gjenta at det kun tillater organisering av buddhistiske religiøse ritualer", heter det i uttalelsen.

Tempelet, som ligger på Fueang Nakhon Road i Bangkok tillater ikke at det avholdes bryllupsseremonier i dets lokaler, med unntak av meritterende arrangementer i forbindelse med bryllup.

"Ingen ekteskapsregistreringer eller forlovelsesseremonier med ring på er tillatt i tempelet."

"Upassende oppførsel, som for eksempel å klatre på tempelets statuer og bygninger, er ikke tillatt. All informasjon som strider mot det ovennevnte, vil bli ansett som unøyaktig og villedende", ifølge tempelet.

Templet vil ikke tillate foto- eller videoopptak eller kommersielle arrangementer på området. Hvis slike aktiviteter fortsetter, kan templet komme til å be om hjelp fra politiet.

Noen fotostudioer har reklamert for tempelet på sine Facebook-sider og lagt ut bilder av brudepar i tempelet.

Kunngjøringen gikk viralt på nettet, og mange støttet templets beslutning og argumenterte for at det er upassende å bruke tempelet til slike arrangementer.

Kilde: Thai PBS

RSS