Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Området nær Bali Hai-piren skal bli offentlig park



Rett før helgen startet Pattaya by et revitaliseringsprosjekt ved siden av Marine Disaster Prevention Center-bygningen ved Bali Hai-piren.

Initiativet fokuserte på å rydde og organisere området, som tidligere var overfylt av utgått utstyr som gamle avgrensningsbøyer som skulle selges eller doneres til interesserte organisasjoner.

Ordfører Poramet Ngampichet ledet arbeidet med en visjon om å gjenbruke området til størst mulig nytte for allmennheten.

Planen går ut på å omdanne området til en offentlig park og et treningsanlegg. Området ligger i nærheten av det pittoreske fyrtårnet, og det kan bli en naturskjønn attraksjon som kan bidra til økt turisme, samtidig som det kan bli et nytt rekreasjonsmål for både innbyggere og besøkende.

Foreløpig er tomten ryddet for ubrukte gjenstander, og man har begynt å utbedre landskapet. Neste fase innebærer å foreslå et utviklingsbudsjett for byrådet i Pattaya for å forbedre området ytterligere.

– Dette prosjektet understreker Pattaya Citys forpliktelse til å revitalisere byområder til bruk for lokalsamfunnet, og kombinerer miljøforbedringer med turismefremmende tiltak for å gjøre byen mer attraktiv og levelig, sier byens varaordfører Kritsana Boonsawat.

Kilde: Pattaya Mail
RSS