Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Phuket med ‘roadshow’ i Russland



Phuket hadde i går et roadshow for å tiltrekke seg flere russiske turister til øya. Markedsføringsstuntet ble avholdt i Russlands fjerde største by,Jekaterinburg.

Roadshowet, som ble organisert i samarbeid med Tourism Authority of Thailand (TAT) sitt kontor i Moskva, hadde som mål å stimulere turismen fra Russlands fjerde største by, Jekaterinburg.

Det russiske markedet har vist seg å være Phukets viktigste turistkilde i 2024, med rundt 130.000 russiske turister som ankommer mellom januar og juli, en økning på 123 % sammenlignet med 2023, skriver PPAO i sin rapport fra arrangementet.

Arrangementet hadde deltakelse fra 23 hoteller, turselskaper og turistattraksjoner fra Phuket. Mer enn 65 representanter fra russisk reiselivsbransjen i Jekaterinburg deltok for å få informasjon og forhandle om avtaler.

Roadshowet ble godt mottatt, og turoperatørene viste stor interesse og søkte aktivt etter informasjon for å planlegge salget for den kommende sesongen, ifølge PPAO.

– Vi er sikre på at antallet russiske turister i neste sesong vil sette ny rekord og overgå alle tidligere år, noe som vil generere en økonomisk verdi på 61,6 milliarder baht, sier Thiwat.

Kilde: The Phuket News
RSS