Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

To døde i jordskred på Phuket etter kraftig regnvær



To personer har omkommet, fire personer er skadet og 250 husstander har fått skader etter nattens kraftige regnvær som har forårsaket omfattende oversvømmelser over hele øya og et jordskred i Karon.

Phuket-provinsens har, i samarbeid med lokale myndigheter og ulike etater, sendt ut team til de berørte områdene for å bistå i redningsarbeidet.

Jordskredet i Karon, bak Wat Kitti Sangkharam (Wat Kata), resulterte i skader på boliger, og flere personer er skadet eller savnet. Arbeidet med å lokalisere og redde de berørte er i gang.

Ofrene er myanmarske statsborgere som bodde i området for å arbeide. Myndighetene har funnet en omkommet kvinne, som anslås å være rundt 35-40 år gammel, fra skredet i Kata, Soi Patak 8. I tillegg er en omkommet mann funnet inne i et av de berørte husene. Ifølge lokale innbyggere fortsetter søket etter et savnet barn og en kvinne.

Flere områder i Chalong ble rammet av regnet, blant annet Mae Somchit Market, Luang Phor Chuan Rd og området rundt Big Buddha Chalongsuk Village. Veiene i disse områdene sto under vann, og selv i morges var trafikken sterkt forstyrret.

Samtidig med den pågående redningsinnsatsen forsatte det å regne i området i morges, noe som kompliserte situasjonen.

Selv om flomvannet stort sett har trukket seg tilbake, er noen veier fortsatt vanskelige å passere, og trafikken går fortsatt ikke som normalt, melder myndighetene.

Kilde: The Phuket News
RSS