Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Sextrakasserende taxisjåfør pågrepet på Patong



En mctaxisjåfør som er anklaget for å ha trakassert en kvinnelig passasjer seksuelt, er identifisert og har fått en advarsel, bekrefter politiet på Patong.

Et innlegg på sosiale medier med overskriften «Patong Taxi Drivers Are Very Horny!» dukket opp i går, lørdag, og forklarte at en motorsykkeltaxisjåfør hadde opptrådt på en svært antydende og trakasserende måte overfor kvinnelige passasjerer, noe som vakte oppmerksomheten til Patong-politiet.

Det fremgikk ikke av innlegget om trakasseringen var verbal eller fysisk, og det ble heller ikke gitt noen offisielle rapporter fra Patong-politiet. Det ble heller ikke oppgitt hvilken kanal på sosiale medier innlegget ble publisert på.

Etter innledende undersøkelser klarte politiet å spore opp den impliserte mannen rundt kl. 20.30 i går ved taxikøen på 200 Rat Uthit Road i Patong.

Han ble avhørt av politiet i forbindelse med påstandene, før han innrømmet at «han hadde flørtet med den kvinnelige passasjeren», som det sto på siden på sosiale medier.

Mannen ble deretter tatt med til Patong politistasjon, der betjentene ga ham en advarsel om hvordan han skulle oppføre seg, og ba ham spesielt om ikke å oppføre seg seksuelt antydende og truende i fremtiden.

Mc-taxisjåføren, som ikke er navngitt i politirapportene, fikk også en bot og ytterligere advarsel for å ha kjørt et kjøretøy som ikke var registrert og for ikke å ha gyldig førerkort.

Kilde: The Phuket News

RSS