Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Mer trøbbel for 'Big Joke'



Surachet «Big Joke» Hakporn er nok en gang i trøbbel, ettersom Anti-Money Laundering Office (AMLO) har blitt bedt om å beslaglegge 480.000 baht i eiendeler etter det de hevder er finansielle overføringer knyttet til påståtte ulovlige online gamblingaktiviteter.

AMLO mottok et konfidensielt brev fra Technology Crime Suppression Division (TCSD), med anmodning om resultatet av transaksjonskomiteens møte den 6. august 2024.

Komiteen beordret beslagleggelse av eiendeler i forbindelse med den pågående etterforskningen av en hvitvaskingssak knyttet til Nattawat Phimsawat og hans medarbeidere.

Nattawat og hans gruppe er anklaget for å ha organisert ulovlige pengespill på nettet og for å ha begått hvitvasking av penger. Etterforskningen avdekket flere finansielle transaksjoner, angivelig blant annet knyttet til «Big Joke» og hans kones bankkontoer. Den gjenværende saldoen på disse kontoene mistenkes å være knyttet til gamblingaktivitetene, melder Amarin TV.

Saken, som opprinnelig ble innlevert til Thung Maha Mek-politiet, ble overført til TCSD. Etterforskerne fortsetter å samle bevis, og AMLO er nå involvert i beslagleggelsen av eiendelene. «Big Joke» har fått mye oppmerksomhet, og det forventes ytterligere oppdateringer etter hvert som etterforskningen skrider frem.

Kilde: Asean Now - Foto: Amarin TV


RSS